Maraşlı-Çambaşı Mahallesi Grup Yolu Ulaşıma Açıldı.

07.11.2017 16:19:09     3600
Maraşlı-Çambaşı Mahallesi Grup Yolu Ulaşıma Açıldı.

Maraşlı Mahalle yolu aynı zamanda Yukarıkumlu-Aşağıkumlu ve Çambaşı mahalleri arasında da bağlantı yolu olarak kullanılan ve meydana gelen toprak kaymasıyla çöken yolun yeniden yapılması için Büyükşehir Belediyemiz tarafından çalışmalar başlatıldı.

Başlatılan çalışmaları yerinde gören Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Bir süre önce Maraşlı-Çambaşı Mahallesi Grup yolunda yağışlardan dolayı meydana gelen toprak kaymasıyla çökme olmuştu. Kullanılamayan, tehlike saçan ve vatandaşlarımızı mağdur eden yolun yeniden yapılması için yolun alt ve üst tarafına istinat duvar inşa edilmesi gerekiyordu. Havaların güzelleşmesiyle birlikte çalışmaların yapılması talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Fen Işleri ekibine şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim." Açıklamasında bulundu.