KTÜ İnşaat Kulübü Öğrencilerinden Başkan'a Ziyaret

09.03.2017 14:06:35     2934
KTÜ İnşaat Kulübü Öğrencilerinden Başkan'a Ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat  Kulübü öğrencilerinden oluşan bir heyet Başkan Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti. Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri anlatan öğrencilere Başkan Hanefi Tok hassasiyetleri için teşekkür etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat  Kulübü öğrencileri Ali Can Çaparlı, Fethi Bayram, Enes Talha Bulut, Ahmet Yökgörme, Bera Caparlı’dan oluşan bir heyet Başkan Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti. Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile takdir toplayan yapı kulübü öğrencileri yapacakları projeler için Başkan Hanefi Tok’dan destek istediler.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hanefi Tok, genç öğrencilerin bu şekilde sosyal sorumluluk projelerine eğilimlerini takdirle karşıladığını söyledi. Bu konu ile ilgili kendilerinin üzerine düşen görevi yerine getireceklerini gençlere bildiren Başkan Tok,  Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat  Kulübü öğrencilerine hassasiyetleri için teşekkür etti.