Taşkıran Mahallesi İmar Planı Askıya Çıktı

22.02.2017 10:26:01     2293
Taşkıran Mahallesi İmar Planı Askıya Çıktı

Belediyemiz idari sınırları içerisinde yer alan Taşkıran Mahallesi koruma amaçlı imar planı Çevre Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanarak İmar Kanunu’nun 8/b Maddesine göre ilan yapılmak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderilmiştir. Taşkıran Mahallesi koruma amaçlı imar planıÇevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte Belediyemiz İmar Müdürlüğü katında ve Taşkıran Mahallesi Muhtarlığında 21.02.2017 tarihinden itibaren İmar Kanunu’nun 8/b Maddesine göre 1 ay süre ile askıya çıkarılmıştır. Taşkıran Mahallesi koruma amaçlı imar planını vatandaşlarımız tarafından yapılacak itirazlar Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Ancak dileyen vatandaşlar itiraz dilekçelerini Çaykara Belediyesine verebilirler. Vatandaşlarca Çaykara Belediyesine Verilen imar planı itiraz dilekçeleri üst yazı ile değerlendirilmek üzere Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderilecektir.

Askıya çıkarılan Taşkıran Mahallesi koruma amaçlı imar planı ile ilgili olarak dileyen vatandaşlara Çaykara Belediyesi İmar Müdürlüğünde bilgi verilmektedir. Taşkıran Mahallesi koruma amaçlı imar planı ayrıca Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü sitesinde ( http://www.csb.gov.tr/iller/trabzon/index.php?Sayfa=duyurudetay&Id=191719 ) yayınlanmaktadır.