İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Ustay'a V

10.02.2017 08:33:49     2321
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Ustay'a V

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Usta'nın Samsun'un Canik ilçesine tayini çıkmasından dolayı veda yemeği verildi.

Veda yemeğine, Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Hanefi Tok, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Yemekte konuşan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok; “İlçemizde Sayın Hocamızla güzel çalışmalarımız oldu. Her ne kadar 3 yıllık kısa bir sürede ilçemizde hizmetleri olduysa da Hocamızla çalışmak, bizleri memnun etti. Güzel uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı Sayın Hocamiza teşekkür ediyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum “dedi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Bakiye Can Usta, “Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Hizmetlerimiz yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Katılan herkese çok teşekkür ederim şeklinde konuştu.