Çaykara Belediyesi Araç Parkı Güçleniyor

24.01.2017 14:51:28     2338
Çaykara Belediyesi Araç Parkı Güçleniyor

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, yeni nesil çevre dostu damperli kamyonu belediye araç filosuna dahil etti.

Çaykara Belediyesi tarafından alınan kamyon, kum ve malzeme taşıma işlerinde daha dinamik bir imkana kavuşulacak olması nedeniyle bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hanefi Tok; Yeni alınan kamyonun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, kamyonun acil taşıma işlerinde çok işlevsel ve yararlı olacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız Hanefi Tok, her yıl ihtiyaç durumuna göre araç parkımızı güçlendiriyoruz. Bir kurumun en büyük gücü ve kapasitesi araç parkındaki iş makinelerinin sayısıyla eşit orantılıdır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri araç parkımızı genişletmeye ve iş makinelerinin sayısını artırmaya gayret gösterdik. İş makinelerimiz ilçemizin dört bir tarafında devam eden çalışmalarımızda hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Eğer iş makinelerinde sıkıntınız varsa arzu edilen hizmetleri yapamazsınız. Gece-gündüz demeden hizmet aşkıyla bu araçlarımızı halkımızın hizmetinde kullanan personellerimize de çok teşekkür ediyorum.