İlçe Zabıta Müdürleri Uzungöl’de buluştu

11.01.2017 15:52:45     2104
İlçe Zabıta Müdürleri Uzungöl’de buluştu

İlçe Zabıta Müdürleri Toplantısı’na bu ay Çaykara Belediyesi ev sahipliği yaptı.

İlçe belediyelerine bağlı Zabıta Müdürlüklerinin düzenli olarak her ay gerçekleştirdikleri ‘İlçe Zabıta Müdürleri Ocak ayı toplantısı’ Çaykara’da gerçekleşti.

Toplantıya; Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Muharrem Öztürk’ün yanı sıra Çaykara, Akçaabat, Araklı, Arsin, Beşikdüzü, Çarşıbaşı Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Sürmene Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir ve Yomra Zabıta Müdürleri katıldı. Toplantıda, ilçelerde mevcut pazarlar yerleri, trafik sorunları, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ve Kabahatler kanunun kaçak yapılarla ilgili uygulamaları, zabıtanın görevleri ve yetkileri ile alakalı ilgili yönetmeliğin uygulanması konularının yanı sıra zabıta personelinin sorunlarına dair çözüm önerileri ile ilçelerde uygulama yöntemleri konuşuldu.