Başkan Tok Hasta Ziyaretinde Bulundu


13.12.2016 09:32:17     5395
Başkan Tok Hasta Ziyaretinde Bulundu

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, hasta ziyaretlerine devam ediyor. Trabzon’da, farklı hastanelerde tedavi gören Şahinkaya Mahallesi’nden Enver Ayan, Adil Ayan ve Emekli imam hatip Resul Şahin, Uzungöl Mahallesi’nden Süleyman Karagöz, Ataköy Mahallesi’nden Rüştü Çümen’i  ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Tok, günlük çalışma temposu içinde vatandaşlarımızın acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkanımız, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi. Başkan Tok: “Sağılık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik rahatsızlıklar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi. Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Tok, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.

İş yoğunluğunun arasında kendilerini ziyaret eden Başkan Tok’a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hastalarımız ve yakınları, Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı