Başkan Tok Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

17.06.2016 14:14:48     2277
Başkan Tok Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Lisesinde düzenlenen karne dağıtım törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü Bakiye Can Usta ,idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karne dağıtım törenine katılan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok öğrencilerle sohbet etti ve bazı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere nasihatlerde bulunarak karnelerini dağıtan Başkan Tok “Sevgili çocuklar bugün sizin için özel bir gün. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları vermeye çalışıyorlar. Şunu lütfen unutmayın ki hayatta sizi başarıya ancak çalışmak götürecektir ve bunu siz yapmalısınız. Bu ideali kendinize rehber edinirseniz göreceksiniz hem sizler hem de aileniz ve toplumumuz huzurlu olacaktır” dedi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok karne dağıtımı töreninden sonra öğrencilerle sohbet ederek, tüm öğrencilere başarılar ve iyi tatiller temennisinde bulundu.