19 Mayıs Çaykara'da Coşkuyla Kutlandı

19.05.2016 12:29:12     2299
19 Mayıs Çaykara'da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çaykara?da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemi ve okunan şiirlerle devam etti.

Kutlamalara Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Kaymakamlığına Vekalet eden Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali , İlçe Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kıyak ,İlçe Gençlik Spor Müdürü Yusuf Kurt, Mülki İdare Amirleri, Öğretmenler ,Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Salonunda gerçekleşen kutlamalarda günün anlam ve önemi için yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Uzungöl Ortaokulu halk oyunları gösterilerini sundular. Gençlik hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif müsabakalarında dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerin ardından program sona erdi.