Haydi Çaykara Bu Sese Kulak Ver


05.02.2016 16:29:49     2249
Haydi Çaykara Bu Sese Kulak Ver

Çaykara Belediyesi, Türk Kızılayı Çaykara Şube Başkanlığı, Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara İlçe Müftülüğü, Odalar ve Meslek Kuruluşları, Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Haydi Çaykara Bu Sese Kulak Ver" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasıyla Suriye'deki iç savaşta var olma mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenlerine yardım yapılacak. Ay sonuna kadar devam edecek yardım kampanyasında, nakit para, kıyafet, ayakkabı, gıda ve bebek bezi gibi öncelikli ihtiyaçların karşılanması hedefleniyor. Kullanılabilecek eşyaların kabul edildiği kampanyada, gıda yardımlarının da uzun süreli saklama koşullarına uygun malzemeler olması gerekiyor.

 Yardım malzemeleri bağışçıların adreslerinden alınabileceği gibi Çaykara Belediye Başkanlığı’na bırakılabilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok da şunları kaydetti:

"Dünyada mazlumun sesi olan, ezelden ebede yeryüzünde barış, huzur ve güvenin adresi olan Türkiye, bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde misyonuna uygun olarak üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. Bizler de bu yolda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugüne kadar yapılan tüm hayır işlerinde Çaykaralı hemşehrilerimizden destek aldık. İnanıyorum ki Çaykaralı hemşehrilerimiz bu konuda da duyarsız kalmayacak üzerlerine düşeni hakkıyla yerine getirecektir."

 Nakit para Bağışı yapmak isteyenler için: Ziraat Bankası Trabzon gülbahar Hatun Şubesi İBAN NO: TR790001001549000018685662 adresine yatırılabilir. Yatırılan paranın dekontunu Trabzon Valiliğine verilmek üzere çaykara Belediye’sine ulaştırmanız önemle rica olunur.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı