Gültekin'den Başkan Tok'a Ziyaret

27.01.2016 16:15:14     2339
Gültekin'den Başkan Tok'a Ziyaret

Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürü Latif Gültekin Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamında ziyeret etti.

Başkan Tok  Gültekin'i makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, meteoroloji hizmetlerinin günlük hayattaki öneminin arttığını söyledi.

Başkan Tok ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek “Hava tahminlerinin doğru ve zamanında yapılması meydana gelebilecek sel, fırtına, kar yağışı, kuraklık gibi hava olaylarına karşı zamanında önlem alınması açısından son derece önemlidir. ”dedi.

Ziyarette Başkan Tok'a, yapılan meteorolojik çalışmalar hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Gültekin, mevsim itibari ile Doğu Karadeniz Bölgesinde aşırı yağışlardan sonra yaşanan ve bölgenin iklim koşullarına, topografik niteliklerine bağlı olarak gelişebilecek heyelan ve taşkınlar ile ilgili önceden bölge illerinin uyarıldığını söyledi.