Muhtarlar Derneğinden Başkan Tok'a Ziyaret


29.12.2015 14:57:17     1986
Muhtarlar Derneğinden Başkan Tok'a Ziyaret

MUHTARLAR DERNEĞİ ÇAYKARA BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Nihat Kaplan ile yönetim kurulu üyeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret etti. Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u hem ‘hayırlı olsun’ demek hem de görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Kaplan, İlçemize yapılacak her türlü hizmette birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Tok, konuşmasında “Muhtarlar Derneği başkanıma ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Muhtarlar ve Belediye Başkanı bir çatı altında hepimiz vatandaşa hizmet amacındayız. Yapmış oldukları bu ziyaretlerinden dolayı dernek başkanımıza, yönetim kuruluna ve Mahallelerimizde görev yapan muhtarlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı