Terminal Sahası Yenileniyor

01.12.2015 08:36:39     2246
Terminal Sahası Yenileniyor

KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI TERMİNAL ALANI İÇERİSİNDE DEVAM EDİYOR

Çaykara Belediyesi Fen İşleri ekipleri kilit taşı çalışmalarını ilçemizin belirlenen bölgelerinde ara vermeden devam ettiriyor. Son olarak Çaykara Otogar alanı sahası kilitli taşları yeni yüzüne kavuşuyor. Söz konusu bölgede zemin düzeltme çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından kilit taşı döşeme çalışmalarına başlandı. İlçemizin trafik yoğunluğu bakımından işlek bir bölgesi olan otogar alanında çalışmaların kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor. Önceki görünümüne nazaran güzel görünümü ile şekil alan bölge, ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Buradaki kilit taşı döşeme çalışmaları ile çevre düzenlemesinin bitirilmesinin ardından, kilit taşı çalışmaları ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.