Başkan Tok Öğrencilere Kitap Dağıttı

23.11.2015 10:56:22     2015
Başkan Tok Öğrencilere Kitap Dağıttı

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Öğrencilere Hazırlık Kitabı Dağıttı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde eğitim gören Kuran Kursu öğrencilerine hazırlık kitapları dağıttı. Kitaplar öğrencilere teslim edildikten sonra Başkan Tok, öğretmen ve öğrencilerle uzun süre sohbet edip, tavsiyelerde bulundu.

Kitap dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hanefi Tok,” Çocuklarımız bizim geleceğimiz, bizler geleceğimize sahip çıkacağız. Onlar için yapılan hiçbir yatırım boş değildir. En güzel geri dönüş eğitime yapılan yatırımla mümkündür. Bizde belediye olarak bu yatırımda elimizden geldiğince gayretli olmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde okullara ve eğitime katkı yapmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize küçük de olsa katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor,”dedi.