Çaykara'da Yüzlerce Kişi Büyükşehir İftarında....


22.06.2016 13:10:23     2344
Çaykara'da Yüzlerce Kişi Büyükşehir İftarında....

ÇAYKARA’DA YÜZLERCE KİŞİ BÜYÜKŞEHİR İFTARINDA BULUŞTU

 

        Her Ramazan ayında Trabzon il genelinde mütevazı iftar sofralarında Trabzonluları bir araya getirmeyi gelenek haline getiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan’da iftar sofrasını her ilçede olduğu gibi Çaykarada’da kurdu.

 

       İlçe merkezinde gerçekleştirilen açık hava iftarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, kamu kurumları  ve vatandaşlar katıldı.

 

          İftar prgramının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok daha önce Çaykara’da gerçekleştirilen “Mehmetciğe 10.000 Mektup Projesi “standını gezerek vatani görevlerini icra eden Mehmetciğimize Mektup yazarak bu kutsal vazifeyi zor şartlar altında yerine getirdiklerinden ötürü  şükranlarını ilettiler.

 

    “Mehmetciğe 10.000 mektup projesi” öncülerinden Ali Zeyrek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a desteklerinden dolayı plaket hediye etti.

 

 

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı