Çaykara’da Savcı ve Hakime Hanıma Veda İftarı


21.06.2016 14:23:53     2711
Çaykara’da Savcı ve Hakime Hanıma Veda İftarı

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, ve idari amirlerin katılımlarıyla, 2016 yılı Yaz Kararnamesi ile ilçemizde yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılar için veda iftarı düzenlendi.

     Uzungöl İnan Kardeşlerde  düzenlenen veda yemeğine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, hakim ve savcılar ile adliye personelleri katıldı.

     Veda töreninde konuşan Belediye Başkanı Hanefi Tok, tayini çıkan hakim ve savcılara başarılar diledi. Tok, “ Gerçekten ilçemize güzel hizmetler yaptınız. Hepinize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

    Biz de Sayın Kaymakamımızla beraber ilçemizde resmi kurumlar olarak güzel bir iletişim ve diyaloğumuz var, el birliğiyle ilçemize birlikte hizmet ediyoruz ve bu vesileyle de Sayın Kaymakamımız'a teşekkürlerimi iletiyorum. Tayini çıkan ve ilçemizden ayrılacak olan Sayın Savcım Yavuz Arnak ve Değerli eşleri Hakim Ümmügül Aydın Arnak hanımefendiye gittikleri yerlerde başarılar diliyorum.  Cenab-ı Allah'tan, eşleriyle, çocuklarıyla nice güzel, sağlıklı, sıhhatli, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum. Ayrılık gerçekten kolay bir şey değil. Bizler özellikle tanıdığımız savcı ve hakime hanıma ilçemizden ayrılmasından şahsım ve kurumum adına üzüldüğümü belirtmek istiyorum ama bir de sevindiğimi belirtmek istiyorum; kendilerini yakinen tanıdığımız için, güzel dostluklar kurduğumuz için bizim sevinç kaynağımız olduğunu belirtmek istiyorum. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı