Çaykara da Kitap Faurı Kapanış Töreni


05.04.2016 11:17:20     2702
Çaykara da Kitap Faurı Kapanış Töreni

ÇAYKARADA KİTAP FUARI KAPANIŞ TÖRENİ RENKLİ GÖSTERİLERE SAHNE OLDU

Çaykara´da açılışı 29.03.2016 tarihinde gerçekleştirilen Zeki Bilge İlk-Ortaokulu Kitap Fuarı geçtiğimiz Cuma günü (01.04.2016) yapılan muhteşem etkinliklerle son buldu.

Gerçekleştirilen etkinliklere Taşkıran Şükrü Fettahoğlu İlkokulu,Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu,Taşkıran Mustafa Özer İlkokulu,Uzungöl İlkokulu, Uzungöl Ortaokulu Karaçam Ve Köknar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Çaykara Belediyesi ve de Çaykara Tur tarafından Çaykara´ya taşındı. Çaykara Zeki Bilge İlk-Ortakulu Öğrencileri ve Taşkıran Uzungöl, Karaçamdan Yaklaşık 300 öğrenci hem kitap fuarını gezme hem de eğlenme imkanı yakaladı. Eğlence ve oyun parkurlarına alınan öğrenciler gönüllerince eğlendi.

       Kitap fuarı kapanış kutlaması Çaykaraspor futbol sahasında yapıldı.Öğrenci ve öğretmenlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda çeşitli renklerdeki dilek fenerleri birlik ve beraberlik dilekleriyle gökyüzüne uçuruldu.

 

ÇADER’E TEŞEKKÜRLER

 Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ; Çaykara ve Dernek pazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları’nın ve Çaykara Eğitim Vakfının düzenlenen kitap fuarında  büyük desteklerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek Öğretmenler ve öğrenciler adına ÇADER’E ve Çaykara Eğitim Vakfına teşekkürlerini ilettiler.

 

 Zeki Bilge İlk-Ortaokulu Kitap Şenliği proje ekibi;Yoğun sınav hazırlık temposu içerisinde öğrenci ve öğretmenlerin yorulduklarını düzenlenen bu organizasyon ile dinlenme fırsatı bulduklarını bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam etmesi gerektiğini ve de Kitap Şenliği proje ekibi olarak bundan sonra da bu etkinliklere katılmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Çaykara Belediyesi Olarak öncelikle Zeki Bilge İlk-Ortaokulu proje ekibinde yer alan Ahmet Pakiş,Zennur Sezer,Bayram Ergin ve Kübra Nur Türker hocalarımıza böyle bir organizasyonun öncülüğünü üstlendikleri için ve kitap fuarında öğrencilerin eğlenmesine olanak tanıyan şişme oyun parkı ekibine  teşekkür eder başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

 

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı