02.04.2016 13:36:13     1351

Başkan Ahmet Haşim Baltacı’dan Çaykara İlçe Okullarına Spor Malzemesi Desteği

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Çaykaralı hemşehrimiz Sayın Ahmet Haşim Baltacı, Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un talebi doğrultusunda okullarımıza destek olmak adına, İlçemize spor malzemeleri hediye etti.

Çaykara Belediye Başkan Hanefi Tok, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için eğitime katkı sunmaya çalıştıklarını ifade ederek,"Okullarımızda asıl önemli olan gençlerin ihtiyacı olan spor malzemelerini karşılayabilmektir. Okulumuz öğrencileri ilimizde ve bölgemizde eğitimde nasıl başarı gösteriyorlarsa sportif faaliyetlerde de başarı göstermeleri için Çaykara Belediyesi olarak desteğimiz devam edecektir. İnşallah öğrencilerimiz bu malzemeler sayesinde spor faaliyetlerini sürdürecek ve katılacakları turnuvalarda elde edecekleri başarılar bizleri gururlandıracaktır.

Spor malzemelerinin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca belediyemize, ilçemize desteğini esirgemeyen Hemşerimiz Arnavutköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Haşim Baltacı’ya yapmış olduğu bu jestten dolayı şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ise yaptığı açıklamada; "İlçe Milli Eğitim camiası olarak öğrencilerimizin daha iyi şartlarda spor yapmaları için Belediye Başkanımız Hanefi Tok’un aracılığı ile Arnavutköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Haşim Baltacı’dan spor malzemeleri talebinde bulunduk. Sağolsun başkanımız bizlerin bu talebini olumlu karşıladı ve ihtiyacımız olan malzemeleri bize gönderdi. Okullarımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı Başkanımıza, okul yönetimi ve öğrencilerim adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

 Arnavutköy Belediyesi tarafından İlçe okullarına dağıtılmak üzere Futbol, voleybol, hentbol ve basketbol toplarının yanı sıra mini kompresör, masa tenisi robotu, sağlık topu, 15 adet masa tenisi takımı, küçük ve büyük külle, fırlatma topu, sağlık topu, antrenman çanağı ve yeleği, bocce takımları, slalom seti, disk, badmınton file, plastik badmınton, raket, voleybol filesi ve voleybol ağı, kort tenisi için tenis takımları, futbol kale direkleri ve hentbol kale direkleri olmak üzere toplam 1812 parça spor malzemesi hediye edildi. 

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı