29.03.2016 17:57:56     2913

ÇAYKARA ZEKİ BİLGE İLK-ORTAOKULU’NDA KİTAP FUARI BAŞLADI

 

       Öğrencilerin,Okurların ve Kitapseverlerin heyecanla beklediği, Çaykara Zeki Bilge İlk-Ortaokulu kitap şenliği , Çaykara Zeki Bilge İlköğretim Okulunda yapıldı.

Açılış programına, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Kaymakamı Mustafa gül Çaykara Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Çaykara ilçe Milli eğitim şube Müdürü Bakiye Can Usta, İlçedeki ilköğretim, ortaöğretim öğrenci ve öğretmenleri öğrenci velileri katıldı.

       Kitap Fuarının açılışında konuşan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, “Özellikle çocuklarımız, velilerimiz, misafirlerimiz buradayken şuna değinmek istiyorum; Çaykara Belediyesi olarak yaptığımız her işi önemsiyoruz, çünkü biz insanı, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Bu sebeple sizlere yönelik birçok faaliyet yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu etkinliklerimiz devam edecek. Okumak, öğrenmek insan hayatı için önemli bir unsur. Biz insanları diğer canlılardan ayıran bir takım özellikler var, bunlardan bir tanesi de öğrenebilir yanımızın olması. Elbette insanlar doğduktan itibaren birçok şey öğrenirler. Etrafımızdan, anne babamızdan öğrendiğimiz pek çok şey var. Ancak, okuma yazma öğrendikten sonra, bilgiye ulaşmanın en önemli yollarından biri de kitap okumaktır. İşte biz de bunu düşünerek Çaykara Belediyesi olarak kitap fuarı düzenledik. Kitap fuarımıza katılan ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Hanefi Tok konuşmasının ardından Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve İlçe Garnizon komutanı Ertan Sonkaya ile beraber kitap fuarını gezdikten sonra şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek plaket hediye etti. . Ödül töreninin ardından oyun sahasının açılışı yapılarak kitap fuarı töreni sona erdi.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı