Çaykara Belediyesi’nden Halep İçin Yardım Kampanya


30.12.2016 10:54:28     9020
Çaykara Belediyesi’nden Halep İçin Yardım Kampanya

Çaykara Belediyesi tarafından Halep için yardım kampanyası başlatıldı. Başkan Tok; “Bir medeniyetin, en önemlisi insanlığın katledildiği Halep’teki kardeşlerimiz için başlattığımız kampanyaya halkımızın gerekli ilgiyi göstereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Çaykara Belediyesi tarafından, dünyanın gözü önünde insanlık dramına sahne olan Halep’te savaştan etkilenen halkın barınma beslenme ve sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak, hüzünlerini paylaşmak ve acil ihtiyaç duydukları insani yardım malzemelerini kendilerine ulaştırmak üzere ” Halepte’ki Kardeşini Yalnız Bırakma” sloganıyla kampanya başlattı.

29 Aralık 2016’da başlayıp 06 Ocak 2017 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında kuru gıda, çocuk bezi ve maması, kullanılmamış veya kullanılabilir battaniye ve giysi malzemeleri gibi insani yardımlar toplanacak. Yardımlar belirtilen süre içinde Çaykara Belediyesi’ne teslim edebilecek.

BAŞKAN TOK, KAMPANYAYI SAHİPLENELİM

İnsanlık dramının yaşandığı, halkın çok zorlu bir süreçten geçtiği Halep’te ciddi sorunlar yaşandığını ve bunun İslam coğrafyasında derin üzüntüler uyandırdığını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok: Halep’teki mazlum kardeşlerimizin yanında olabilmek ve onlarla bir dilim ekmeğimizi paylaşabilmek için başlatılan yardım kampanyasına esnafımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve hayırsever halkımızdan katılım ve destek bekliyoruz. İmkanlar dahilinde elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösterelim istiyoruz. Halep’teki kardeşlerimiz için başlattığımız kampanyaya halkımızın gerekli ilgiyi göstereceğine, bu dondurucu soğukların yaşandığı günlerde oradaki halkın sıkıntısına kayıtsız kalmayacağına yürekten inanıyorum Mevlam, yapılacak hayırları şimdiden kabul buyursun inşallah” dedi.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı