ÇAYKARA YAYLA YOLLARINA BAKIM ÇALIŞMASI BAŞLADI


26.07.2017 17:11:49     4195
ÇAYKARA YAYLA YOLLARINA BAKIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

ÇAYKARA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HANEFİ TOK YAYLA DÖNEMİNDE VATANDAŞLARIMIZIN ULAŞIM SORUNU YAŞAMAMASI İÇİN YAYLA YOLLARININ AÇMA VE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIKLARINI SÖYLEDİ.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte sahaya indiklerini ve Çaykaramızın her noktasına hizmet götürmek için çalıştıklarını kaydeden Başkan Tok, planlama doğrultusunda ilçemizin kırsal bölgelerindeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Başkan Hanefi Tok, "İlçe merkezimizdeki çalışmalarımızın yanı sıra 32 mahallemiz ve 46 mezramız var. Hava şartlarının imkan verdiği ölçüde çalışmalarımıza başladık. Şuanda da ilçemizde Sultanmurat Sarıkaya ve Eğrisu, Uzuntarla Albayaras, Mavreyas ve Vartan Yaylası, Ulucami Alaysa, Tufa Yaylası, Derindere, Şekersu Multad, Karaçam Turnalı, Yente Sarıkaya yaylalarının yollarını açma çalışmaları tamamlanmış olup, Sultanmurat Hanırmak, Sıcakoba, Eğrisu, Kabataş Bayraklı, Buzpınar ve Arpaözü yaylalarının yollarını açma çalışmalarını sürdürüyoruz. Şuan yollarımızda iş makinelerimiz bakım çalışması yapıyor. Bozulan yerler tamir ediliyor ve yeni yollar açılıyor. Böylece vatandaşlarımız araçları ile yaylalara daha rahat çıkabilecek. İmkanlar ölçüsünde diğer yaylalarımızın da bakım ve onarımını yapacağız” dedi.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı