Çaykara´da Öğrenci Servis Sürücüleri Eğitimi...


30.03.2016 14:57:00     1827
Çaykara´da Öğrenci Servis Sürücüleri Eğitimi...

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Öğrenci Taşıma Uygulaması" kapsamında görevli araç sürücülerine eğitim programı düzenledi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Öğrenci Taşıma Uygulaması" kapsamında görevli araç sürücülerine eğitimi programı düzenledi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda verilen eğitime, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Usta, İlçe Garznizon Komutanı Ertan Sonkaya, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kıyak,  İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü personeli, okul müdürleri, Muhtarlar ve öğrenci servisi sürücüleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı  personeli de slayt sunum yaparak programa katkıda bulundu.
 

Eğitim Programına kısaca değinen  İlçe Millî Eğitim  Müdürü Ahmet Çamurali, düzenlenecek olan eğitim programlarının öğrenci servis araçları ve taşımacılığı ile ilgili yaşanan, yaşanabilecek olumsuzlukları iyileştirmek olduğuna dikkat çekerken, şoförlere; normal zamanlarda olduğu gibi zorlu hava koşulları altında da öğrencilerin güvenli bir şekilde, belirlenen güzergahlardan indirilip bindirilmesi ve araçlar için gerekli önlemlerin alınarak hassas hareket edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.


Program içeriğinde etkili iletişim yöntemleri, şoförlerin ve rehber personelin öğrenci ile veliye yaklaşımı gibi konuların olduğunu vurgulayan  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok; "Kılık kıyafet, araç içerisinde hal ve hareketler, trafik kanunları gibi çok geniş konuları işledik. Burada amaç, öğrencilerimiz ve velilerimiz için en iyi hizmeti verebilmek. Çok faydalı olacağına inanıyorum. Çaykara Belediyesi olarak herzaman yavrularımızın en iyi şekilde eğitim alması için mücadelemizi verdik vermeye devam edeceğiz, Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

 

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı