Unutmayacağiz Unutturmayacağız..

Unutmayacağiz Unutturmayacağız..

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yılında ilçemizde düzenlenen etkinlikler ve programlarla o günün önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada;
Aziz Milletimizin tanklara, toplara, helikopterlere ve uçaklara karşı durarak destan dolu tarihine bir sayfa daha eklemiştir. Bir kez daha yüce Türk Milletinin asil ve kahraman duruşunu tüm dünyaya göstermiştir. Çaykara halkı ve Belediye Başkanı olarak 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye de olduğu gibi Çaykara’mızda da verilen mücadelenin bir parçası olmaktan daima gurur duyduk. Rabbim bir daha böyle günleri Ülkemize yaşatmasın diyor ve 15 Temmuz kahramanlık mücadelesinde Şehit olan tüm kardeşlerimize Allah dan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile yüce Türk Milletimizin tüm kahraman fertlerine bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum’ dedi.

#UnutmayacağizUnutturmayacağız
#15TemmuzMeydanlardayız